Syyskuun ensimmäinen maanantai oli meille jännä päivä. Molempien koirien lonkkakuvaus-päivä! Lähdimme kotoa puol yhden aikoihin päivällä kohti Jokikuntaa; Kaj Skutnabin vastaanotolle. Matkalla olivat mukana molemmat koiramme, Anne, Erkki ja minä sekä minun veljeni Markus sekä hänen Korthalsingriffon-poika Kamu. Ajomatka kesti reilun neljä tuntia, tuskastuttavan pitkä matka! Mutta perillä oltiin juurikin ajoissa :)

Koko meidän kolmikko pääsi punnitusten jälkeen "rauhoittumaan" yhtä aikaa:

192389.jpg

Fonzie ja Kamu saivat ensimmäisenä "unen päästä kiinni", Roope sinnitteli viimeiseen saakka.. saipa jopa hieman lisää rauhottavaakin ennen kuvaamista.

Kuvaaminen sujui aika nopsaan.. ja sitten jännäiltiin mitä ell sanoisi kuvista. Fonzien kohdalla ei ikävä kyllä muutosta tullut, eli poika jatkaa elämäänsä D/D lonkkien kanssa. Skutnabin mukaan Fonzie ei tule kärsimään tästä "viasta", eli meillä on onneksi hauska ja harrastuksia täynnä oleva tulevaisuus edessä. Roopen lonkat lausuttiin vastaanotolla B/B, olin jo silloin hyvin tyytyväinen tulokseen! Ystävämme Kamun lonkat lähtivät niin ikään B/B:nä eteenpäin.

192391.jpg

Sillä aikaa  kun koirat "heräilivät" me hörppäsimme kupit kahvia ja söimme pikkuisen evästä. Kotimatka voisi alkaa..   Eli taas se reilun neljän tunnin ajomatka ennenkuin pääsisi kotiin.

Eilen, 19.09.2006 soittelin kennelliittoon ja kyselin Roopen tuloksia, "täti" siellä puhelimen toisessa päässä ilmoitti, että Roopen kuvat ovat juuri lausuttu, tuloksena lonkat A/A, kyynärät 0/0. Tulos oli huikea, olen niin onnellinen täällä! Loppupäivä sujui sopivasti pilvissä leijuen, hih..