Viikonloppu kului taas reissatessa koiranäyttelyissä. Mukana lapsista olivat Mikael ja Aleksi, kuskina Erkki ja minä molempien koirien kanssa "vänkärinä". Matkaseurana oli myös Sarinin perhe Hauholta. Perjantai - iltana ajettiin Tykkimäki Camping leirintäalueelle yöksi. Paikka oli mukava ja viihdyimme kaikki.

Lauantai aamuna suunnattiin sitten Kouvolan näyttelyyn.

836269.jpg

Ilma oli puolipilvinen / aurinkoinen, onneksi ei satanut! Siinä olikin sen näyttelyn paras osuus...  Roope-Himpula päätti sitten pöristä kehässä ja tulos oli sen mukainen: Aurinkoisen keltainen nauha tuliaisiksi Kouvolan näyttelystä :(

No.. näyttelyn jälkeen suuntasimme muksujen kanssa Tykkimäen huvipuistoon, siellä kului iltapäivä kierrellen vemputtimesta vemputtimeen. Saatiin "piristävä" ukkoskuurokin siellä ollessamme, mutta se ei lasten menoa haitannut.

836309.jpg

Illalla ajelimme kohti Heinolaa, jossa saimme ihanan yökortteerin omakotitalon pihasta. Jonkun aikaa jaksoimme istua iltaa ja sitten suihkun jälkeen kohti petiä.

Sunnuntai aamuna tuntui, että ei millään jaksa herätä. Lauantain kulkemiset tuntuivat jaloissa edelleen ja illan-istujainen tuntui... silmissä - väsytti vietävästi! Ehdimme kuin ehdimmekin kehään yhdeksäksi. Ilma suosi jälleen kerran, saimme aurinkoisen näyttelypäivän :)  Tällä kertaa tuloskin hieman parani Roopella: AVO ERI2 , tästä jaksaa taas jatkaa!

Kun jäimme odottelemaan matkakumppaneittemme osuutta kehässä, Roope sai kokeilla elämänsä ensimmäistä kertaa häkissä oloa. Hyvinhän tuo sujui, kun sai sinne näin ihanan kamun:

836322.jpg

Iina ja Roope "häkissä".

836337.jpg

Pöö!

836347.jpg

Roope kiittää kamuaan ja odottelee innoissaan jälleennäkemistä :)