Ei niin hyvää ettei jotain pahaakin :(   Eilen illalla Fonzie alkoi oireilla toista takajalkaansa. Kipu oli kovaa, eikä reppana päässyt edes makuulta seisomaan. Kaikki mahdollinen tutkittiin mitä kotona voitiin, mutta vikaa ei löytynyt. Kipuun annettiin Rimadyliä päivystävän eläinlääkärin ohjeen mukaan - muttei sekään auttanut...

Tänä aamuna soittelin Seinäjoen Eläinklinikalle, josta saatiin aika saman tien. Eli matkaan...  Fonzie "kinkkasi" reippaasti autoon ja perille päästyä antoi lekurisedän tutkia itseään melko reippaasti. Kipeää kävi, sen huomasi!

Diagnoosi: Kipu paikallistuu oikean lonkkanivelen alueelle. Nivel on jäykkä ja arka eritysesti taakse ja ulos vedettäessä. Hoitona lepo ja kipulääke. Liikuntaa rajoitettiin ja joitain "tuttuja rutiineja" pitää pikkuisen muutella, että poitsu pärjää.

Toivotaan, että saataisiin kipu hellittämään ja Fonzie taasen nauttimaan elämästään.  Edelleen makuulta ylös nouseminen on kovin tuskaista ja siksi Fonzie vain makailee mieluummin kuin olisi jaloillaan.

1291760.jpg

Tässä kuva meidän potilaasta...