Joulu tuli tänäkin vuonna tuttuun tapaan kiireessä ja hössötyksessä. Kaikki alkoi olla melkein valmiina, viimeisiä lahja-hankintoja tehden...  Ja kuten arvata saattaa, jotainhan siinä pitää sitten sählätä. Tällä kertaa oli minun vuoroni koheltaa: oikean käden etusormi jäi auton oven väliin, sinne lukkopesän kohdalle. Seurauksena aivan valtava kipu ja sairaalareissun jälkeen poistettu kynsi :(

Sormi on kovin kipeä edelleen. Siinä on suuri tuppo vielä jonkin aikaa, eli kunnes poistetun kynnen alusta alkaa tervehtyä.

Summa summarum - kiireet tosiaankin loppui, mutta jos valita saisi, pitäisin silti sen kiireen ja antaisin tämän kivun ihan jollekin muulle..

Tässä pari kuvaa joululta, lisää tulee kunhan saan aikaiseksi:

1158801.jpg

Fonzie odottamassa joulupukkia...

1158805.jpg

ja tässähän tämä kauan odotettu herra sitten istuskelee..

1158811.jpg

Aleksi ja Mikael kiltteinä poikina lauloivat joululauluja :)

1158815.jpg

Tässä itse "mamma-töppösormi" avaamassa paketteja. Tämä paketti tuli jotenkin mystisesti Hauholta saakka, aivan täysin yllärinä..  kiitokset Sarinin perheelle :)

Olemme myös saaneet suuren määrän ihania joulukortteja, paljon kiitoksia niistä kaikille meitä muistaneille. Korttinne olivat aivan ihania!! Kunhan sormi paranee, yritän laitella ne tännekin esille.