Nyt sitten oli ja meni viimeinen näyttely tämän vuoden puolella. Lähdimme matkaan perjantai-iltana, kun saimme onneksemme yöpaikan Hauholta. Lauantai aamuna aikaisin sitten kohti Helsinkiä Roopen kanssa.

Tuttuun tapaan haettiin messarista se sininen nauha, kuten "aina ennenkin". Arvostelu oli ihan ok, vähän massavampi Roope-Himpulan olisi pitänyt tuomarin mielestä olla. Paljon hyvääkin löytyi arvostelusta - onneksi. Kiitokset kaikille seurasta näyttelypaikalla!!

Sitten kiitoksia Sarinin perheelle jälleen kerran. Saimme yöpaikan, pääsimme saunaan yms. Terkku-halit vielä tätäkin kautta ihanille pennuille, isot rapsutukset Zolalle ja Mimmille ja tervyyset muulle perheelle. Tatulle erityiskiitos upeesta piirustuksesta!

1117199.jpg

Himpulakin yöpyi tällä kertaa sisällä...

1117204.jpg

... ja sai tutustua johonkin aivan ihmeelliseen...

1117206.jpg

Roope sai seitsemän uutta ihanaa pusuttelu-kaveria! Oli ilo katsoa, kuinka hienosti Roope pärjäsi pikkupupsien kanssa ja osasi jopa hoitaa äityliininkin hommia - joskaan ei ihan imetykseen asti ruvennutkaan ;)

1117225.jpg

Kovasti yritin vakuuttaa itselleni ja kaikille muillekin, että ei tullu pentukuumetta ei... mutta eipä näitä sydämenvaltaajia voi vastustaa!!